top of page

TASH Beauty & Spa behandelingen

Hieronder staan de vier verschillende soorten behandelingen bij TASH Beauty & Spa inclusief de omschrijvingen.

Klik hieronder voor een overzicht van de prijslijst, of boek direct jouw gewenste schoonheidsbehandeling.

Bij specifieke vragen of wensen, kun je natuurlijk contact opnemen!

_________________

Thalgo den haag

Gezichtsbehandelingen met de natuurlijke producten van Thalgo

Tijd voor een fris en gereinigd gezicht? Bij TASH wordt er eerst grondig naar jouw huidtype gekeken en aan de hand daarvan worden de producten en type behandeling van het merk Thalgo gekozen. Anti-aging behandelingen tot aan het reguleren van een te hoge talgproductie en het aanpakken van onzuiverheden. Bij een uitgebreidere behandeling kun je extra genieten van een hoofd/nek/decolleté massage en verzorging van de wenkbrauwen.

Massages van top tot teen

Met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland ben je bij TASH letterlijk ‘’in goede handen’’. Met de keuze voor hotstonemassagestenen of inclusief druppeltjes aromatherapie voor verschillende moods, kun je volledig tot ontspanning komen en je ontvluchten van alle dagelijkse drukte en zorgen. Voordat we de massage beginnen overleggen we de gewenste druk. Tijdens de massage kan dit natuurlijk altijd nog aangegeven en aangepast worden. Van top tot teen gegarandeerde rust en ontspanning, en kom heerlijk bij met een kopje biologische TASH Tea.

Nagellak

Cosmetische pedicure en manicure met gellak van PinkGellac

Schilferende nagellak op de teennagels zijn verleden tijd met een pedicure met gellak bij TASH. Gellak is een stevige soort nagellak die meerdere lagen heeft en moet uitharden onder een UV-lamp. Het dekt beter en heeft een glanzende laag wat zo’n 2 - 3 weken lang kan blijven zitten.  We bieden natuurlijk ook nog gewone nagellak aan. Verder bevat een pedicure bij TASH het grondig reinigen van de voeten waardoor ze schoner en zachter gaan aanvoelen. Het merk Faby Nails is 100 % vegan en wordt zowel gebruikt in hotels in Amsterdam en is dan ook echt een luxe verwennerij voor je voeten.

We bieden nu ook manicures aan!

Waxbehandelingen voor ieder huidtype

Wanneer je ervoor kiest om te waxen, dan heb je voor een langere periode (2/3 weken) een haarvrij, zachte en gladde huid. Bij waxen worden alle haartjes inclusief de wortels verwijdert. Geen harde stoppels, ingegroeide haren of huidirritatie. 

Tips voor je waxbehandeling:

  • Scrub je huid een paar dagen voor de behandeling zodat je de dode huidcellen verwijdert en de haren losser in het haarzakje gaan zitten, waardoor het verwijderen van de haren gemakkelijker gaat en dus minder pijnlijk is.

  • Zorg dat de haren 2 millimeter lang zijn zodat de wax het gemakkelijk kan meetrekken. Te korte haren zijn moeilijker te verwijderen, en te lange haren verwijderen is gevoeliger.

  • Vermijd de zon of de zonnebank na een waxbehandeling, dit kan zorgen voor huidirritatie.

Treatments & Prijzen: Welkom
Treatments & Prijzen: Welkom
Treatments & Prijzen: Welkom
Treatments & Prijzen: Welkom
bottom of page